Komunalno

poduzeće Kistanje d.o.o.

O nama

Novosti

OBAVIJEST O PRODAJI ROBE NA VANJSKOM DJELU TRŽNICE KOD EKO CENTRA U KISTANJAMA

Komunalno poduzeće Kistanje d.o.o. upravlja Eko centrom s tržnicom u Kistanjama koji se nalazi na k. č. 3999/9 k.o. Kistanje, Ul. Franje Tuđmana 101 A, Kistanje u blizini ureda Hrvatske pošte.
Prodaja poljoprivrednih proizvoda osigurana je na otvorenom dijelu tržnice na kojem se nalazi osam (8) stolova i deset (10) pomoćnih kućica koji se izdaju putem jednodnevnog zakupa.

Za plaćanje i rezervaciju mjesta na tržnici potrebno se osobno javiti u Komunalno poduzeće Kistanje d.o.o. na prvi kat zgrade u Ul. Franje Tuđmana 101 , Kistanje. Informacije su moguće putem kontakt TEL: 022 / 338 – 760 ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme na otvorenom dijelu tržnice odvijat će se svakim radnim danom i vikendima prema slijedećem rasporedu:
PONEDJELJAK - PETAK 07:00 - 15:00
SUBOTA I NEDJELJA 07:00 - 13:00


Eko centar s tržnicom u Kistanjama

C I J E N I K
usluge javne tržnice na malo na području Općine Kistanje

 

PRODAJNA MJESTA - DNEVNI ZAKUP

Cijena (EUR)

  PDV

Cijena s PDV-om              (EUR)

Natkriveno mjesto na otvorenom tržnom prostoru -pomoćna kućica

   4,00

25 %

5,00

Stol na otvorenom tržnom prostoru

   2,00

25 %

2,50


Na javnoj tržnici na malo mogu se prodavati poljoprivredni, prehrambeni i drugi proizvodi, kojima je zakonom i drugim propisima promet dopušten i to:
voće i povrće , kruh i pekarski proizvodi *, mlijeko i mliječni proizvodi , meso i mesni proizvodi* , jaja , med , jestivo ulje , uzgojene i samonikle jestive gljive , morska i slatkovodna riba, rakovi, školjke*, cvijeće i rasadi , proizvodi za kućanstvo izrađeni od pruća, slame, drveta i drugih materijala , suveniri , pribor za kućanstvo i posuđe , svijeće, proizvodi od keramike, stakla, plastike i kože , namirnice u originalnom pakovanju , predmeti opće uporabe (sredstva za osobnu higijenu, njegu i uljepšavanje lica i tijela, sredstva za održavanje čistoće) , odjevni predmeti i obuća , ugostiteljske usluge , tiskovine te duhan i duhanski proizvodi i ostali proizvodi čija je prodaja dozvoljena na tržnici sukladno propisima.

* za prodaju pekarskih proizvoda, prodaju mesa i ribe predviđeni su poslovni prostori unutar Eko centra s tržnicom koji se izdaju putem javnog natječaja na zakup.
Svježe voće i povrće, meso i mesne prerađevine, pasterizirano ili sterilizirano mlijeko u originalnom pakiranju, mliječne prerađevine i svi drugi prehrambeni proizvodi moraju se prodavati, čuvati i skladištiti na način kojim se osigurava čuvanje kvalitete i higijenske ispravnosti namirnica.

NA TRŽNICI MOŽE PRODAVATI:
- pravna ili fizička osoba registrirana za obavljanje gospodarske djelatnosti trgovine na malo,
- nositelj i/ili član obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva upisan u upisnik poljoprivrednih gospodarstava sukladno propisima o trgovini, kada prodaje svoje poljoprivredne proizvode
- pravna ili fizička osoba koja nema obvezu upisa u upisnik dobavljača sadnog materijala sukladno propisima o trgovini, kada poljoprivredni sadni materijal prodaje na malo,
- pravna ili fizička osoba koja posjeduje povlasticu za gospodarski ribolov na moru sukladno propisima o trgovini, povlasticu za gospodarski ribolov na slatkim vodama, povlasticu za uzgoj riba i drugih morskih organizama i povlasticu za akvakulturu, kada ribe i druge morske organizme prodaje na malo,
- pravna ili fizička osoba upisana u upisnik šumoposjednika sukladno propisima o trgovini, kada šumske proizvode prodaje na malo,
- pravna ili fizička osoba registrirana za obavljanje proizvodne djelatnosti, kada svoje proizvode prodaje na malo,
- pravne osobe (udruge, zadruge, ustanove i slično) koje sukladno posebnim propisima radi ostvarivanja svojih ciljeva, a sukladno odredbama statuta ili drugih općih akata, svoje proizvode prodaju na malo.

Osobe kojima je dopušteno prodavati na tržnicama, obavezne su prilikom podnošenja zahtjeva za dodjelu prodajnog mjesta priložiti dokaz o pravu na obavljanje dopuštene djelatnosti.

trznica2
Komunalno poduzeće Kistanje
Dr Franje Tuđmana 101, Kistanje
tel: 022/338–760
fax: 022/338-936